سلام هنوز کلمه وصل نشده رو یاه ست خبر ندارین کی وصل میشه حداقل ماه رمضان وصل میشد فیض میبردیم
پاسخ : علیکم السلام خواهر گرامی مونس ، تا جایی که اطلاع دارم هنوز شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست وصل نشده و از استاد عزیزم آقای ملازاده که در شبکه جهانی توحید داره فعالیت میکنه شنیدم که گفت به محض اینکه مشکل مالی شبکه جهانی کلمه حل بشه دوباره شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست نیز ان شاء الله فعالیتش را شروع میکنه و همان طور که میدانی ماه پر برکت رمضان ماه ویژه ای هست برای اجابت دعا ، پس خواهر گرامی مونس در این ماه مبارک رمضان به درگاه الله متعال دعا کن که مشکل مالی شبکه جهانی کلمه نیز حل بشه و فکر کنم در حال حاضر بر ماهواره هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیتش را داره ادامه میده و من به دلیل اینکه دیش ماهواره ام از هاتبرد دچار مشکل فنی شده به خوبی خبر ندارم که در هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیت داره یا نه و خواهر گرامی مونس به محض اینکه دوباره ان شاء الله اطلاعاتی جدید پیدا کردم در مورد فعالیت شبکه جهانی کلمه در وبلاگم به اشتراک میگذارم و شما خواهر گرامی مونس مثلا از طریق آدرس صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز هر روزانه میتوانی پیگیری کنی چون بارها دیدم که در صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز مسئولان شبکه اطلاع رسانی میکنند در مورد وضع شبکه و غیره و این آدرس اینستاگرام شبکه جهانی کلمه هست : https://www.instagram.com/kalemehtv/
سلام ممنونم از کامنت شما
پست های بسیار خوبی نوشتی ،
و اینکه دوست عزیز همیشه شعیه و سُنی با همدیگه بحث داشتن ،،، ولی مهم اینکه هر دو طرف بتونن به باور های هم احترام بذارن ، و کاش یه روز اینجور بشه ..
پاسخ : علیکم السلام برادر عزیز ، و ممنونم که به وبلاگم سر زدی و برادر عزیز میخوام به شما بگم وقتی آخوندهای ظالم شیعه به مقدسات ما اهل سنت احترام نمیگذارند و به الله متعال و به رسولش حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اصحاب حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به همسران حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و کلاً به دین مبین اسلام توهین و لعن میکنند پس ما اهل سنت باید از عقیده های خود دفاع کنیم و فکر میکنم شما برادر عزیز یکی از نفرات مردم شیعه هستی و وقتی مثلاً برای خواندن نماز جماعت به مسجد میروی بعدش احتمالاً بعضی وقت ها پای حرفای آخوندهای ظالم مینشینی و آخوندهای ظالم شیعه بدعت های زیادی در دین مبین اسلام وارد کرده اند و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم نسبت میدهند و به الله متعال گناه کبیره ی شرک و .... را انجام میدهند و در بین ما اهل سنت نیز شنیده ام و دیده ام که کسانی هستند که کارهای شرک آمیز و بدعت انجام میدهند و در کل میخوام بگم بیاییم مسلمان واقعی باشیم
سورة الأعلى
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
سَبِّحِ اسْمَ رَبِّكَ الْأَعْلَى ﴿١﴾
تسبیح و تقدیس کن پروردگار والا مقام خود را
الَّذِي خَلَقَ فَسَوَّىٰ ﴿٢﴾
همان خداوندی که ( چیزها را ) می آفریند و سپس ( آنها را هماهنگ می کند و ) می آراید .
وَالَّذِي قَدَّرَ فَهَدَىٰ ﴿٣﴾
خداوندی که اندازه گیری می کند و ( هر چیزی را آن گونه که شایسته و بایسته است می آفریند ، و آن گاه آن را به کاری ) رهنمود می نماید ( که باید بکند )
وَالَّذِي أَخْرَجَ الْمَرْعَىٰ ﴿٤﴾
خداوندی که چَراگاه را ( برای تغذیه ی جانداران از زمین می رویاند و ) بیرون می آورد .
فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَىٰ ﴿٥﴾
سپس آن را خشک و سیاه می گرداند .
سَنُقْرِئُكَ فَلَا تَنسَىٰ ﴿٦﴾
ما قرآن را بر تو خواهیم خواند و به تو خواهیم آموخت ، و تو دیگر آن را فراموش نخواهی کرد .
إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ ۚ إِنَّهُ يَعْلَمُ الْجَهْرَ وَمَا يَخْفَىٰ ﴿٧﴾
مگر چیزی را که خدا بخواهد . قطعاً او آشکارا و نهان را می داند . ( چنین خدائی نگاهبان قرآن است و آنچه مورد نیاز بشر بوده و هست از طریق وحی قرآن به تو می رساند ، و چیزی را در این زمینه فرو گذار نمی کند . )
وَنُيَسِّرُكَ لِلْيُسْرَىٰ ﴿٨﴾
ما تو را برای شریعت ساده و آسان ( آئین اسلام ) آماده می سازیم ( و کارهای خیری را برای تو آسان می نمائیم و در انجام آنها توفیقت می دهیم ) .
فَذَكِّرْ إِن نَّفَعَتِ الذِّكْرَىٰ ﴿٩﴾
اگر پند و اندرز سودمند باشد ، پند و اندرز بده .
سَيَذَّكَّرُ مَن يَخْشَىٰ ﴿١٠﴾
کسی که ( احساس مسئولیت می کند و از خدا ) می ترسد ، پند و اندرز خواهد گرفت .
وَيَتَجَنَّبُهَا الْأَشْقَى ﴿١١﴾
و بدبخت ترین فرد ( پند و اندرز را کنار خواهد گذاشت و ) از آن دوری خواهد گزید .
الَّذِي يَصْلَى النَّارَ الْكُبْرَىٰ ﴿١٢﴾
آن کسی که داخل عظیم ترین ( و هولناکترین ) آتش خواهد شد و بدان خواهد سوخت .
ثُمَّ لَا يَمُوتُ فِيهَا وَلَا يَحْيَىٰ ﴿١٣﴾
سپس در آن آتش ( برای همیشه می ماند و ) نه می میرد و ( و نه آسوده می گردد ) و نه زنده ( بشمار می آید و حالتی که در آن است زندگی نامیده ) می شود .
قَدْ أَفْلَحَ مَن تَزَكَّىٰ ﴿١٤﴾
قطعاً رستگار می گردد کسی که خویشتن را ( از کثافت کفر و معاصی ) پاکیزه دارد .
وَذَكَرَ اسْمَ رَبِّهِ فَصَلَّىٰ ﴿١٥﴾
و نام پروردگار خود را ببَرد و نماز بگزارد و فروتنی کند .
بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا ﴿١٦﴾
بلکه ( بنا به سرشت انسانی ) زندگی دنیا را ( که محسوس و نقد است ، بر زندگی آخرت که نامحسوس و نسیه است ) ترجیح می دهید و بر می گزینید .
وَالْآخِرَةُ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ ﴿١٧﴾
در حالی که آخرت ( از دنیا ) بهتر و پاینده تر است ( عاقل چرا باید فانی و گذرا را بر باقی و پایا ترجیح دهد ؟ ) .
إِنَّ هَٰذَا لَفِي الصُّحُفِ الْأُولَىٰ ﴿١٨﴾
این ( چیزها منحصر به این کتاب آسمانی نیست ، بلکه ) در کتاب های پیشین ( نیز آمده ) و بوده است .
صُحُفِ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَىٰ ﴿١٩﴾
( از جمله در ) کتاب های ابراهیم و موسی .
منبع مطلب : سایت islamqt.com
ماه پر برکت رمضان پیشاپیش بر تمامی موحّدان ( یکتاپرستان ) جهان مبارک باد
1 : عَنْ سَلْمَان ( رض ) قَالَ خَطَبَنَا رَسُوْلُ الله ( ص ) فِیْ اٰخِرِ یَوْمٍ مِّنْ شَعْبَانَ فَقَالَ یَا اَیُّهَا النَّاسُ قَدْ اَظَلَّکُمْ شَهْرً عَظِیْمٌ مُبَارَکٌ شَهْرٌ فِیْهِ لَیْلَةٌ خَیْرٌ مَنْ اَلْفِ شَهْرٍ – شَهْرً جَعَلَ اللهُ صِیَامَه فَرِیْضَةً وَّ قِیَامُ لَیْلِه تَطَوُّعَاً مَنْ تَقَرَّبَ فِیْهِ بِخَصْلَةٍ کَانَ کَمَنْ أَدّٰی فَرِیْضَةً فِیْ مَا سِوَاهُ وَ مَنْ اَدّٰی فَرِیْضَةً فِیْهِ کَانَ کَمَنْ اَدّٰی سَبْعِیْنَ فَرِیْضَةً فِیْمَا سِوَاهُ وَ هُوَ شَهْرُ الصَّبْرِ وَ الصَّبْرُ ثَوَابُهُ الْجَنَّةُ وَ شَهْرُ الْمُوَاسَاةِ وَ شَهْرٌ یُزَادُ فِیْ رِزْقِ الْمْؤْمِنِ فِیْهِ مَنْ فَطَّرَ فِیْهِ صَائِمَاً کَانَ مَغْفِرَةً لِذُنُوْبِه وَ عِتْقَ رَقَبَتِه مِنَ النَّارِ وَ کَانَ لَهُ مِثْلُ اَجْرِه مِنْ غَیْرِ أَنْ یَّنْقُصَ مِنْ اَجْرِه شَیٌ قَالُوْیَا رَسُوْلَ اللهِ لَیْسَ کُلِّنَا یَجِدُمَا یُفَطِّرُ الصَّائِمَ فَقَالَ رَسُوْلُ اللهِ ( ص ) یُعْطِی اللهُ هَذَا الثَّوَابَ مَنْ فَطَّرَ صَائِماً عَلَی تَمْرَةٍ اَوْ شَرْبَةِ ماَءٍ اَوْ مَذْقَةِ لَبْنٍ وَ هُوَ شَهْرٌ اَوَّلُه رَحْمَةً وَ اَوْسَطُه مَغْفِرَةٌ وَ اٰخِرُه عِتْقٌ مِّنَ النَّارِ مَنْ خَفَّفَ عَنْ مَمْلُوْکِهِ فِیْهِ غَفَرَ اللهُ لَه وَاَعْتَقَه مِنَ النَّارِ وَ اسْتَکْثِرُوْا فِیْهِ مِنْ اَرْبَعِ خِصَالٍ خَصْلَتَیْنِ تُرْضُوْنَ بِهِمَا رَبَّکُمْ وَ خَصْلَتَیْنِ لَا غِنَاءَ بِکُمْ عَنْهُمَا فَاَمَّا الْخَصْلَتَانِ اللَّتَانِ تُرْضُوْن بِهِمَا رَبَّکُمْ فَشَهَادَةُ اَنْ لَا اِلهٰ اِلاَّ اللهُ وَ تَسْتَغْفِرُوْنَه وَ اَمَّا الْخَصْلَتَانِ اللَّتانِ لَا غِنَاءَ بِکُمْ عَنْهُمَا فَتَسْئَلُوْنَ اللهَ الْجَنَّةَ وَ تَعَوَّذُوْنَ بِه مِنَ النَّارِ وَ مَنْ سَقٰی صَائِماً سَقَاهُ اللهُ مِنْ حَوْضِیْ شَرْبَةً لَا یَظْمَأ حتَیَّ یَدْخُلَ الْجَنَّةَ . ( رواه ابن خشیمة فی صحیحه و قال ان صح الخیر و رواه البیهقی و رواه ابو الشیخ ابن حبان فی الثواب باختصار عنهما و فی اسانیدهم علی بن زید بن جدعان و رواه ابن خزیمه ایضا و البیهقی باختدار عنه من حدیث ابی هریرة و فی اسناده کثیر بن زید کذافی الترغیب قلت علی بن زید ضعفه جماعة و قال الترمذی صدهق و صحح له حدیثا فی الاسلام و حسن له غیر ما حدیث و کذا کثیر ضعفه النسائی و غیره قال ابن معین ثقة و قالا بن عدی لم اربحدیثه باسا و اخرج بحدیثه ابن خزیمة فی صحیحه کذا فی رجال المنذری ص 4 ، 7 لکن قال العینی الخبر منکر فتامل )
حضرت سلمان رضی الله عنه می فرماید که رسول اکرم ( ص ) در آخرین روزهای شعبان برای ما وعظ فرمودند که : ای مردم ! ماه بسیار باعظمت و مبارکی به سراغ شما آمده است . در آن شبی است ( شب قدر ) که از هزار ماه بهتر است . خداوند ، روزه این ماه را فرض قرار داده و عبادت شب آن را ( تراویح ) موجب ثواب قرار داده است ، هر کس در این ماه با انجام کارهای نیک ، نزدیکی خداوند را حاصل کند ، چنان است ، که فرضی را درغیر ماه رمضان انجام بدهد و کسی که را فرضی را انجام دهد ، چنان است که هفتاد فرض در غیر ماه رمضان انجام بدهد . این ماه ، ماه صبر است و پاداش صبر جنّت است و این ماه ، ماه غمخواری است . رزق مؤمن ، در این ماه اضافه می شود هر کس روزه داری را افطاری بدهد ، ( موقع افطار چیزی به او بدهد تا بخورد ) این باعث مغفرت و بخشایش گناهان او شده و سبب آزادی گردن ، او از آتش جهنم می شود و به اندازه ی ثواب روزه دار به او هم ثواب می رسد . بدون اینکه از ثواب روزه دار چیزی کم شود . صحابه رضی الله عنهم عرض کردند : یا رسول الله ! هر کس از ما ، توانایی مالی ندارد ، که بتواند برای روزه دار چیزی فراهم کند ، فرمودند : ( لازم نیست او را سیر کند ) این ثواب را خداوند به کسی هم می دهد که حتّی با یک دانه خرما یا یک لیوان آب یا جرعه ای شیر ، روزه داری را افطاری دهد . این ماهی است که اوّلش رحمت و وسطش مغفرت و آخرش آزادی از آتش است . هر کس در این ماه کارِ غلام و کارگر خود را کمتر کند ، خداوند متعال گناهانش را می بخشاید و او را از آتش دوزخ نجات می دهد ، و در این ماه چهار چیز را زیاد انجام دهید : دو مورد آن موجب رضای خداوند متعال می شود و دو تای دیگر چنان اند که شما به غیر از آنها چاره ای ندارید . آن دو چیز که موجب خشنودی پروردگارتان است ، خواندن ( لَآ اِلٰهَ اِلَّا الله ) و ( اِستَغفار ) است و دو تای دیگر یکی این است که از خداوند جنّت را بخواهید و دوّم ، از آتش دوزخ به او پناه ببرید . هر کس روزه داری را آب بنوشاند خداوند متعال روز قیامت از حوض من ، آبی به او می نوشاند که بعد از آن ، تا داخل شدن به بهشت هرگز تشنه نخواهد شد .