سلام هنوز کلمه وصل نشده رو یاه ست خبر ندارین کی وصل میشه حداقل ماه رمضان وصل میشد فیض میبردیم
پاسخ : علیکم السلام خواهر گرامی مونس ، تا جایی که اطلاع دارم هنوز شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست وصل نشده و از استاد عزیزم آقای ملازاده که در شبکه جهانی توحید داره فعالیت میکنه شنیدم که گفت به محض اینکه مشکل مالی شبکه جهانی کلمه حل بشه دوباره شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست نیز ان شاء الله فعالیتش را شروع میکنه و همان طور که میدانی ماه پر برکت رمضان ماه ویژه ای هست برای اجابت دعا ، پس خواهر گرامی مونس در این ماه مبارک رمضان به درگاه الله متعال دعا کن که مشکل مالی شبکه جهانی کلمه نیز حل بشه و فکر کنم در حال حاضر بر ماهواره هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیتش را داره ادامه میده و من به دلیل اینکه دیش ماهواره ام از هاتبرد دچار مشکل فنی شده به خوبی خبر ندارم که در هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیت داره یا نه و خواهر گرامی مونس به محض اینکه دوباره ان شاء الله اطلاعاتی جدید پیدا کردم در مورد فعالیت شبکه جهانی کلمه در وبلاگم به اشتراک میگذارم و شما خواهر گرامی مونس مثلا از طریق آدرس صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز هر روزانه میتوانی پیگیری کنی چون بارها دیدم که در صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز مسئولان شبکه اطلاع رسانی میکنند در مورد وضع شبکه و غیره و این آدرس اینستاگرام شبکه جهانی کلمه هست : https://www.instagram.com/kalemehtv/
سلام ممنونم از کامنت شما
پست های بسیار خوبی نوشتی ،
و اینکه دوست عزیز همیشه شعیه و سُنی با همدیگه بحث داشتن ،،، ولی مهم اینکه هر دو طرف بتونن به باور های هم احترام بذارن ، و کاش یه روز اینجور بشه ..
پاسخ : علیکم السلام برادر عزیز ، و ممنونم که به وبلاگم سر زدی و برادر عزیز میخوام به شما بگم وقتی آخوندهای ظالم شیعه به مقدسات ما اهل سنت احترام نمیگذارند و به الله متعال و به رسولش حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اصحاب حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به همسران حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و کلاً به دین مبین اسلام توهین و لعن میکنند پس ما اهل سنت باید از عقیده های خود دفاع کنیم و فکر میکنم شما برادر عزیز یکی از نفرات مردم شیعه هستی و وقتی مثلاً برای خواندن نماز جماعت به مسجد میروی بعدش احتمالاً بعضی وقت ها پای حرفای آخوندهای ظالم مینشینی و آخوندهای ظالم شیعه بدعت های زیادی در دین مبین اسلام وارد کرده اند و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم نسبت میدهند و به الله متعال گناه کبیره ی شرک و .... را انجام میدهند و در بین ما اهل سنت نیز شنیده ام و دیده ام که کسانی هستند که کارهای شرک آمیز و بدعت انجام میدهند و در کل میخوام بگم بیاییم مسلمان واقعی باشیم
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
جهت اطلاع رسانی میخوام بگم که فرکانس شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست تغییر یافت و در حال حاضر شماره فرکانس جدید شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست به شرح زیر می باشد .
فرکانس : 11958
پولاریزاسیون : عمودی
اف.ای.سی : اتوماتیک
سیمبل ریت : 27500
منبع این مطلب از شبکه جهانی کلمه :
kalemeh.tv
بیان شب قدر
در میان شب های رمضان ، شبی به نام ( شب قدر ) وجود دارد که شبی است بسیار پر برکت ، قرآن مجید آن را از هزار ماه بهتر گفته است ؛ هزار ماه ، هشتاد و سه سال و چهار ماه می شود ، خوش نصیب است کسی که عبادت این شب نصیبش گردد ؛ زیرا هر شخص که این یک شب را به عبادت بگذراند ، گویا مدت هشتاد و سه سال و چهار ماه به عبادت پرداخته است و این هم معلوم نیست که از هزار ماه چند ماه دیگر اضافه بر آن ، افضل است در حقیقت این یک انعام بسیار بزرگی است از جانب الله جل جلاله که برای قدرشناسان این نعمت را عطا فرموده است .
عَن عَائِشَة رضی الله عنها قَالَت قالَ رَسُولُ الله صلی الله علیه وسلم تَحَرَّوا لَیلَةَ القَدرِ فِی الوِتِر مِنَ العَشرِ الاَ وَاخِرِ مِن رَمَضَانَ ( مشکوة عن البخاری )
حضرت عائشه رضی الله عنها از رسول الله صلی الله علیه وسلم نقل می کند که لیلة القدر را در شب های طاق ( فرد ) دهه ی آخر رمضان جستجو کنید
توضیح : به عقیده ی همه علما ، دهه ی آخر از بیست و یکمین شب آغاز می شود . فرق نمی کند که ماه بیست و نه روز باشد یا سی روز ، از روی این حساب طبق حدیث بالا شب قدر باید در شب های : 21 ، 23 ، 25 ، 27 ، 29 جستجو شود . اگر ماه ، 29 روزه هم باشد ، باز هم دهه ی آخر همین است . اما نظر علّامه اِبنِ حَزم ( رحمه الله ) این است که عشره به معنی ده است ، لذا اگر رمضان 30 روزه بشود ، مسلماً دهه ی آخر همان است که ذکر شد . امّا اگر رمضان 29 روز شود ، در این صورت دهه ی آخر از شب بیست آغاز می شود و در این صورت شب های طاق این می شوند : 20 ، 22 ، 24 ، 26 ، 28 ، امّا رسول الله صلی الله علیه وسلم به منظور جست و جوی لیلة القدر در رمضان معتکف می شد و اعتکاف آن حضرت صلی الله علیه وسلم به اتفاق همه از شب بیست و یکم آغاز می شد از این رو قول عموم علما که می گویند به احتمال قوی ، شب بیست و یکم از شب های طاق خواهد بود ، بیشتر ترجیح دارد . اگر چه احتمال شب قدر ، در شب های دیگر هم وجود دارد و یافتن شب قدر مطابق این هر دو قول ، زمانی ممکن است که از شب بیستم گرفته تا شب عید در هر شب بیدار بوده و به فکر شب قدر باشد ، ده الی یازده شب چیز مشکلی نیست ، کسی که امید ثواب داشته باشد ، بیداری شب چه مشکلی دارد ؟
عرفی ، اگر به گریه میسّر شدی وصال / صد سال می توان به تمنّا گریستن
علما درباره ی پوشیده نگه داشتن شب قدر حکمت هایی بیان کرده اند :
اوّل این که اگر تعیین می شد ، بسیاری از افراد سست همّت و راحت طلب ، به شب های دیگر ، اهتمام نمی کردند ؛ امّا با تعیین نشدن شب قدر ، به احتمال این که شاید امشب ، شب قدر باشد یا فلان شب ، عبادت شب های زیادی نصیب اهل طلب می گردد .
دوّم این که بسیاری از مردم چنانند که آن ها بغیر از انجام دادن گناه ، آرام نمی گیرند ؛ اگر شب قدر برایشان معلوم می شد و با وجود دانستن شب قدر ، در آن شب هم به انجام گناه جرأت می کردند برای آن ها بسیار خطرناک بود .
روزی رسول الله صلی الله علیه وسلم به مسجد تشریف بردند آنجا دیدند که یک صحابی خوابیده است ؛ آن حضرت صلی الله علیه وسلم به حضرت علی مرتضی کرم الله وجهه فرمودند که او را بیدار کن تا وضو کند . حضرت علی مرتضی کرم الله وجهه او را بیدار کرد در ضمن ، از آن حضرت صلی الله علیه وسلم پرسید که شما در کار خیر همیشه سبقت می گیرید . پس چرا این مرد را خود شما بیدار نکردید ؟ آن حضرت صلی الله علیه وسلم فرمودند که ممکن بود ، انکار کند و به سبب انکار کردن دستور من ، کافر می شد و اگر گفته ی تو را انکار کند ، کافر نمی شود . همین طور رحمت الله جل جلاله پسند نکرد که کسی در حالی جرأت بر گناه بکند که شب قدر برایش معلوم باشد .
سوّم این که در صورت تعیین ، اگر اتفاقاً آن شب از دست کسی می رفت پس در شب های آینده به علت افسردگی و رنج ، شب بیداری نصیبش نمی شد ولی حالا ، حداقل یک و دو شب رمضان برای هر شخصی میسّر می شود .
چهارم این که ، تمام شب هایی که در طلب شب قدر می گذرد ، ثواب همه آن ها مستقلاً به او می رسد .
پنجم این که در عبادت رمضان ، الله جل جلاله جلوی ملائکه افتخار می فرماید : چنان که در روایات گذشته معلوم شد در این صورت ( که تعیین نشده ) موقعیت تفاخر بیشتر است که بندگان با وجود بی علمی ، فقط بنا بر احتمال و خیال ، چندین شب تا صبح بیدار شده ، به عبادت مشغول می شوند ؛ زیرا آن هایی که در صورت احتمال این قدر کوشش می کنند هرگاه برای آن تعیین می شد که مثلاً امشب ، شب قدر است ، خدا می داند که آن ها تا چه اندازه کوشش می کردند . علاوه بر این ها ممکن است ، مصلحت های دیگری هم وجود داشته باشد به خاطر همین امور ، عادت الله جل جلاله بر این است که این گونه چیزهای مهم را مخفی می فرمایند . چنان که اسم اعظم را مخفی فرموده اند هم چنین ، در روز جمعه ، وقت خاصی ، برای قبول شدن دعا وجود دارد که زمان آن را پوشیده نگه داشته اند ؛ به همین صورت ، چیزهای دیگری هم در این مورد وجود دارد . این هم امکان دارد که در آن رمضان به سبب اختلاف ، تعیین شب قدر فراموش گردانیده شد و بعد از آن ، به سبب بقیه ، مصلحت های مذکور ، تعیین آن ، برای همیشه نامعلوم ماند .
منبع این مطلب از کتاب : فضایل اعمال
مؤلف : شیخ الحدیث حضرت مولانا محمد زکریا نورالله مرقده
و برای دریافت بقیه ی مطلب بر روی ادامه مطلب کلیک کنید .