سلام هنوز کلمه وصل نشده رو یاه ست خبر ندارین کی وصل میشه حداقل ماه رمضان وصل میشد فیض میبردیم
پاسخ : علیکم السلام خواهر گرامی مونس ، تا جایی که اطلاع دارم هنوز شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست وصل نشده و از استاد عزیزم آقای ملازاده که در شبکه جهانی توحید داره فعالیت میکنه شنیدم که گفت به محض اینکه مشکل مالی شبکه جهانی کلمه حل بشه دوباره شبکه جهانی کلمه بر ماهواره یاه ست نیز ان شاء الله فعالیتش را شروع میکنه و همان طور که میدانی ماه پر برکت رمضان ماه ویژه ای هست برای اجابت دعا ، پس خواهر گرامی مونس در این ماه مبارک رمضان به درگاه الله متعال دعا کن که مشکل مالی شبکه جهانی کلمه نیز حل بشه و فکر کنم در حال حاضر بر ماهواره هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیتش را داره ادامه میده و من به دلیل اینکه دیش ماهواره ام از هاتبرد دچار مشکل فنی شده به خوبی خبر ندارم که در هاتبرد شبکه جهانی کلمه هنوز فعالیت داره یا نه و خواهر گرامی مونس به محض اینکه دوباره ان شاء الله اطلاعاتی جدید پیدا کردم در مورد فعالیت شبکه جهانی کلمه در وبلاگم به اشتراک میگذارم و شما خواهر گرامی مونس مثلا از طریق آدرس صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز هر روزانه میتوانی پیگیری کنی چون بارها دیدم که در صفحه ی اینستاگرام شبکه جهانی کلمه نیز مسئولان شبکه اطلاع رسانی میکنند در مورد وضع شبکه و غیره و این آدرس اینستاگرام شبکه جهانی کلمه هست : https://www.instagram.com/kalemehtv/
سلام ممنونم از کامنت شما
پست های بسیار خوبی نوشتی ،
و اینکه دوست عزیز همیشه شعیه و سُنی با همدیگه بحث داشتن ،،، ولی مهم اینکه هر دو طرف بتونن به باور های هم احترام بذارن ، و کاش یه روز اینجور بشه ..
پاسخ : علیکم السلام برادر عزیز ، و ممنونم که به وبلاگم سر زدی و برادر عزیز میخوام به شما بگم وقتی آخوندهای ظالم شیعه به مقدسات ما اهل سنت احترام نمیگذارند و به الله متعال و به رسولش حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به اصحاب حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و به همسران حضرت محمد صلی الله علیه وسلم و کلاً به دین مبین اسلام توهین و لعن میکنند پس ما اهل سنت باید از عقیده های خود دفاع کنیم و فکر میکنم شما برادر عزیز یکی از نفرات مردم شیعه هستی و وقتی مثلاً برای خواندن نماز جماعت به مسجد میروی بعدش احتمالاً بعضی وقت ها پای حرفای آخوندهای ظالم مینشینی و آخوندهای ظالم شیعه بدعت های زیادی در دین مبین اسلام وارد کرده اند و به اهل بیت حضرت محمد صلی الله علیه وسلم نسبت میدهند و به الله متعال گناه کبیره ی شرک و .... را انجام میدهند و در بین ما اهل سنت نیز شنیده ام و دیده ام که کسانی هستند که کارهای شرک آمیز و بدعت انجام میدهند و در کل میخوام بگم بیاییم مسلمان واقعی باشیم
2 : عَنْ اَبِیْ هُرَیْرَة ( رض ) قَالَ قَالَ رَسُوْلُ اللهِ ( ص ) رُبَّ صَائِمٍ لَیْسَ لَه مِنْ صِیَامِهِ اِلَّا الْجُوْعِ وَ رُبَّ قَائِمٍ لَیْسَ لَه مِنْ قِیَامِه اِلَّا السَّهَرُ – ( رواه ابن ماجه و اللفظ له و النسائی و ابن خزیمة فی صحیحه و الحاکم و قال علی شرط البخاری ذکر و لفظهما المنذری فی الترغیب بمعناه )
ارشاد رسول الله ( ص ) است که بسیاری از روزه داران چنان اند که از روزه هیچ فائده ای بجز از گرسنگی نصیب آنها نمی شود و بسیاری شب خیزان چنان اند که آنها را به غیر از مشقّت بیداری ، چیزی دیگر بدست نمی آید .
توضیح : در تشریح این حدیث ، چندین قول از علماء نقل شده است : اوّل اینکه مراد ، آن شخصی است که تمام روز ، روزه بوده و هنگام غروب با مال حرام افطار می کند که بیشتر از ثواب روزه ، به خاطر خوردن حرام ، به او گناه می رسد و زیرا از ثواب روزه ، گناه خوردن حرام بیشتر است پس به جز گرسنگی تمام روز ، چیز دیگری بدستش نمی آید . دوّم اینکه ، مراد ، شخصی است که روزه می گیرد ، ولی در غیبت مبتلا می شود که توضیح این را در صفحات آینده خواهد آمد . قول سوّم این است که در حالت روزه از گناه و غیره پرهیز نمی کند . فرمایشات رسول اکرم ( ص ) جامع هستند و تمام این صورتها را در بر می گیرند و ممکن است صورت های دیگری هم باشند . همچنین است وضع کسی که تمام شب بیدار می شود ، امّا به طور تفریح کمی غیبت می کند یا حرکت جاهلانه ی دیگری انجام می دهد که در نتیجه ، بیداری او به هدر می رود . مثلاً نماز صبحش را قضا می کند یا فقط برای ریاء و تظاهر و شهرت طلبی بیدار می شود که در این صورتها فائده ای ندارد.
3 : عَنْ اَنسٍ قَالَ دَخَلَ رَمَضَانُ فَقَالَ رَسُوْلُ اللهِ ( ص ) اِنَّ هَذَا الشَّهْرَ قَدْ حَضَرَکُمْ وَ فِیْهِ لَیْلَةُ خَیْرٌ مِّنْ اَلفِ شَهْرٍ مَنْ حُرِمَهَا فَقَدْ حُرِمَ الْخَیْرَ کُلَّه وَ لَا یُحْرَمُ خَیْرَهَا اِلَّا مَحْرُوْمٌ . ( رواه ابن ماجه و اسناده حن انشاءالله کذا فی الترغیب و فی المشکوة عنه الا کل محروم )
حضرت انس ( رض ) می فرماید یک مرتبه ماه مبارک رمضان فرا رسید ، رسول الله ( ص ) فرمودند : بر شما ماهی فرا رسیده که در آن شبی وجود دارد که از هزار ماه افضل است ، هر کس از این شب محروم شد ، گویا از تمام خیر محروم گردید و از خیر آن محروم نمی گردد مگر کسی که حقیقتاً محروم باشد .
توضیح : حقیقتاً کسی که چنین نعمت بزرگی را از دست بدهد در محرومیت او چه شکی وجود دارد !؟ بسیاری از مردم هستند که به خاطر مبلغی ناچیز ، چندین شب را تا صبح بیدار می مانند ، اگر کسی که به خاطر هشتاد سال ، شبهای یک ماه را بیدار باشد زحمتی دارد !؟ واقعیت این است که در دل شوق نیست ، اگر یک ذرّه لذّت محسوس شود یک شب به جای خود ، بلکه صدها شب بیدار بودن آسان می گردد .
در دوستی وفا و جفا هر دو با هم برابرند *** هر تلخ شیرین است اگر زنده دل بود
بالاخره حتماً چیزی بود که رسول اکرم ( ص ) با وجود تمام بشارتها و وعده هایی که در حق آنحضرت ( ص ) بوده و درباره ی آنها یقین کامل داشت ، باز هم به قدری نماز را طولانی ادا می کرد که پاهای مبارکش ورم می کرد ، ما نیز از امّت آنحضرت ( ص ) هستیم و بر این افتخار می کنیم .
آنهایی که قدر این امور را دانستند ، آنها همه چیز کردند و رفتند و برای امّت الگو و نمونه قرار گرفته ، به همه نشان دادند تا برای کسی این بهانه باقی نماند که بگوید شوق و حرصی که رسول اکرم ( ص ) ( نسبت به اعمال ) داشته از چه کسی دیگر ساخته است ؟ به قول معروف برای کسی که بخواهد جاری کردن جوی آب از کوه ، هم کار مشکلی نیست . ولی این چیز هم بدون کفش برداری ، تواضع و خدمت علمای ربانی و خادمان دین ، مشکل است که حاصل شود .
تمنای درد دل داری بکن خدمت فقیران را *** میسر نیست این گوهر ، ز انبار شهان هرگز
آخر چه چیز بود که حضرت عمر ( رض ) بعد از نماز عشاء که به خانه می رفت تا صبح به نماز مشغول می شد . حضرت عثمان ( رض ) تمام روز ، روزه می گرفت و تمام شب تا صبح به نماز می پرداخت ، فقط در اوّل شب می خوابید ، در یک رکعت از نمازهای شب تمام قرآن مجید را تلاوت می کرد .
شرح احیاء از ابوطالب مکی نقل شده که درباره ی چهل نفر از تابعین به تواتر ثابت شده است که آنها نماز صبح را با وضوی عشاء می خواندند .
حضرت شداد شب دراز می کشید و تمام شب پهلو عوض می کرد و به همین وضع ( بدون اینکه خوابش ببرد ) صبح بلند می شد و می گفت : یا الله ترس آتش ، خوابم را از من دور کرده است . اسود بن بزد در ماه رمضان ، فقط بین مغرب و عشاء کمی خوابید و بس . درباره ی سعید بن المسّیب نقل شده است که تا پنجاه سال نماز صبح را با وضوی عشاء خوانده است . صله ابن اشیم تمام شب نماز میخواند و صبح این طور دعا می کرد : یا الله من لایق نیستم که بهشت را تقاضا کنم فقط از تو می خواهم که از آتش نجاتم دهی .
حضرت قتاده ( رض ) در تمام رمضان ، در هر سه شب ، یکبار قرآن مجید را ختم می کرد ، ولی در ده شب آخر ، در هر شب یک بار قرآن را ختم می نمود .
درباره ی امام ابوحنیفه آمده است که تا چهل سال نماز صبح را با وضوی عشاء می خواند و این مطلب آنقدر مشهور و معروف است که با انکار آن به طور کلّی اعتماد به تاریخ از بین می رود ، از او سؤال شد که این قوت چگونه تو را حاصل شده ؟ در جواب فرمود که : من به وسیله ی نامه های خداوند به طریق مخصوصی دعا کرده بودم . ایشان فقط ، در نیمروز کمی می خوابید و می گفت که : در حدیث خواب قیلوله ( نیمروز) آمده است . مثل اینکه در خوابیدن نیمروز هم نیّتش پیروی از سنّت بوده ، به هر حال او در حال تلاوت قرآن مجید بقدری گریه می کرد که همسایه هایش بر حال او رحم می کردند . یک بار تمام شب را درتلاوت این آیه و در حال گریه بسر برد ( بَلِ الْسَّاعَةُ مَوْعِدُهُمْ ) ( سورة قمر آیه ی 47 ) .
ابراهیم بن ادهم در رمضان مبارک ، نه در روزها می خوابید و نه در شب ها . امام شافعی در کل رمضان مبارک در نمازهای روز و شب شصت بار قرآن مجید را ختم می کرد . علاوه بر این ها ، صدها واقعه از کسانی موجود است که آنها بر آیه ی ( وَ مَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْاِنْسَ اِلَّا لِیَعْبُدُوْنْ ) ( سورة ذاریات آیه ی 56 ) عمل کرده ، ثابت کردند که ، برای کسی که بخواهد عمل بکند ، هیچ چیز مشکلی نیست . این واقعیات مربوط به بزرگان گذشته ی ما بود . اکنون هم افرادی وجود دارند که مجاهده ی آنها اگر چه به حدّ مجاهده ی بزرگان گذشته نمی رسد ، ولی مطابق زمان و دوره ی خویش و مطابق قدرت و طاقت خود ، نمونه ای از گذشتگان می باشند و هنوز هم هستند از پیروان راستین و واقعی رسول اکرم ( ص ) که در دوره ی فساد که هیچ آنها را از اطاعت و عبادت باز نمی دارد و نه مشاغل دنیوی سدّ راه آنان می شود !
رسول اکرم ( ص ) ارشاد می فرمایند که ، خداوند متعال ارشاد فرموده است : ای ابن آدم تو برای عبادت من فارغ شو ، من سینه ات را از غنا پر می کنم و فقرت را دور می کنم و گرنه سینه ات را از پریشانی پر می کنم و فقرت را دور نخواهم کرد . مشاهدات روزمره شاهد عدل این گفتار راستین است .
4 : عَنْ عَایِشَة ( رضی الله عنها ) قَالَتْ قَالَ رَسُوْلُ الله ( ص ) تَحَرَّوا لَیْلَةَ الْقَدْرِ فِی الْوِتْرِ مِنَ الْعَشْرِ الْاَ وَاخِرِ مِنْ رَمَضَانَ . ( مشکوة عن البخاری )
حضرت عائشه ( رضی الله عنها ) از رسول اکرم ( ص ) نقل می کند که لیلة القدر را در شب های طاق ( فرد ) دهه ی آخر رمضان جستجو کنید .
توضیح : به عقیده ی همه ی علماء دهه ی آخیر از بیست و یکمین شب آغاز می شود ، فرق نمی کند که ماه بیست و نه روز باشد یا سی روز ، از روی این حساب طبق حدیث بالا ، شب قدر باید در شبهای : 21 ، 23 ، 25 ، 27 ، 29 جستجو شود . اگر ماه ، 29 روزه هم باشد ، باز هم دهه ی آخر همین است . امّا نظر علامه ابن حزم این است که عشره به معنی ده است ، لذا اگر رمضان 30 روزه بشود ، مسلّماً دهه ی آخر همان است که ذکر شد . اما اگر رمضان 29 روزه بشود ، در اینصورت دهه ی آخر از شب بیستم آغاز میشود و در این صورت شب های طاق ( فرد ) این ها می شوند : 20 ، 22 ، 24 ، 26 ، 28 ، امّا رسول اکرم ( ص ) به منظور جستجوی لیلة القدر در رمضان معتکف می شد و اعتکاف آنحضرت ( ص ) به اتّفاق همه از شب بیست و یکم آغاز می شد از این رو قول عموم علماء می گویند به احتمال قوی شب بیست و یکم از شب های طاق خواهد بود ، بیشتر ترجیح دارد . اگر چه احتمال شب قدر در شب های دیگر هم وجود دارد و یافتن شب قدر مطابق این هر دو قول ، زمانی ممکن است که از شب بیستم گرفته تا شب عید در هر شب بیدار بوده و به فکر شب قدر باشد ، ده الی یازده شب چیز مشکلی نیست ، کسی که امید به ثواب داشته باشد ، بیداری شب چه مشکلی دارد !؟
عرفی اگر بگریه میسر شدی وصال *** صد سال می توان به تمنا گریستن
منبع مطلب : کتاب فضایل اعمال